Juridische informatie 

De recepten op taartrecepten.nl zijn alleen ter informatie. De website garandeert niet de juistheid, volledigheid of geschiktheid van recepten of informatie op de site. Hoewel onze recepten zijn getest op nauwkeurigheid en veiligheid, is het mogelijk dat er fouten optreden of dat verschillende ingrediënten of kookmethodes tot verschillende resultaten kunnen leiden. Gebruikers van de website moeten altijd voorzichtig en gezond verstand gebruiken bij het bereiden en consumeren van voedsel of recepten.

Het is belangrijk op te merken dat voedselallergieën en -intoleranties vaak voorkomen en dat gebruikers zich bewust moeten zijn van de mogelijkheid van allergische of ongewenste reacties op bepaalde ingrediënten. De website kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele bijwerkingen of gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van een recept of informatie die op de site wordt verstrekt. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de geschiktheid en veiligheid van elk recept of informatie op de site te bepalen, inclusief eventuele vervangingen of wijzigingen aan het recept.

De website kan links bevatten naar externe websites of bronnen, die uitsluitend voor gemak en informatieve doeleinden worden aangeboden. De website is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, nauwkeurigheid of inhoud van externe websites of bronnen, en onderschrijft of beveelt geen producten of diensten aan die door dergelijke websites of bronnen worden aangeboden.

De website is niet verantwoordelijk voor verlies of schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de website of enige informatie of inhoud die op de website wordt aangeboden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe of indirecte schade, incidentele schade of gevolgschade, of welke schade dan ook die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om de website of enige informatie of inhoud op de website te gebruiken.

Door taartrecepten.nl te gebruiken, erkent u en gaat u akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze disclaimer, dient u de website niet te gebruiken.